Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ukraden , nego se vratio domu svome , svome Visokom .:D:DD:D
Prica se po kuloarima da je kradja ustvari izmjestanje faraona u bosanske piramide dok se picvajz ne smiri
CR NČUGE OSTAJU CR NČUGE...DRŽE SE SVOJEG NAČELA....KRADI I RAZMNOŽAVJ SE
Zelimo dobrodoslicu statuama Sulje i Fate u Visoko.
Glupi Sem, skini sesir da ti se mozak provjetri..... Bosanska brda su jako slicna svim ostalim brdima...i nista drugo. Samo glupi Sem ustajalog mozga pod sesirom fantazira o piramidama.
Piramide u Visokom su svojom formom najsličnije onima na Yukatanu i onim kineskim. Al glupi Bošnjo to ne zna, glupi Bošnjo zna samo za one egipatske i misli da je smiješan ako stavi Visoko i Egipat u istu rečenicu. Glupi Bošnjo nije ni svjestan koliko je glup i koliko NIJE smiješan...
Raja, ko je brate zahapo nek fino vrati u muzej!
Kao po obicaju Englez lupa nevidjene gluposti
egipat je rodom iz visokog pa se vratili u rodno mjesto
i da srbin se javio hahahhahhaahhahahahahahahaha je bo chuck norrisa srbi su tu...
Nije egipatska povijest sranje, samo sto ovi Arapi koji sada zive u Egiptu imaju veze sa drevnim Egipcanima, kao i musliman/bosnjak sa Englezima! A o laziranju povijesti se ne mogu nadmetati s tobom, jer ipak ste tu vi strucnjaci. Sta reci, bosnjaci i dan danas djeci daju drevna imena vladara drzave cijim se nasljednicima smatraju: Katarina, Stjepan, Jelena, Doroteja... Samo sto su ih oni izdali !!! C.e.r.i.c: \"Imam majku i oca. Moja majka je TURSKA.\" F.U.C.K O.F.F !!!!!
@Englez heheheehehheeeeeee mrzim engleze al ti si mi kralj hahahhah :D
nije Egipatska historija sranje koliko je lazna historija srba sranje prenosena sa gusla na gusle :D
Sada ce neki tajkun za ovaj komad sr..anja dati silnu lovu , uzivajuci u ovome komadu letve zajedno sa svojim ukucanima