Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu kao srbi, nemaju epsko guslarske tradicije, nemaju nacionalni instrument gusle koji potjece od egipcana, nemaju mitski kosovski boj, nemaju mitskog cara lazara, i nemaju svetu zemlju koja je srce srbije :D, i nemaju komplex da im je drzava uvijek bila velicine fildzana, dakle posto to sve bosnje nemaju onda se vidi ko je propao :D ne kaze se dzabe propade kao srbija na kosovu :D
Dok su se arapi istinski drzali Kur`ana i suneta, imali su apsolutnu vlast i svakom segmentu. Odbacili su ono sto ih je vjekovima omogucavalo potpunu dominaciju i zamjenili ga sekularizmom i diktaturom. Kazu, kako posijes, tako ces i poznjati. Dokaz...Spanija za vrijeme arapske vladavine. Europa je kaskala 200 godina za njima u tom trenutku. Za Bosnjake se ne brni, ja bih se prije brinuo za katolike u BiH...nema ih nigdje na mapi... Iskreno, meni EU i nije neka inspiracija...( dokaz blagostanja je Grcka i ove tonuce..Spanija, Italia, Rumunija, Bugarska...bice ih jos ubrzo).
Cisti se prljavstia Libije...pamet u glavu i drzite se Kur`ana i suneta. @tambura...vi smrdi ne mozete intelektualno dalje od Turaka i Kosova... Turci su vam ..... mame do sudnjeg dana...i jako veliki kompleks su vam nabili. Trtebace vam jos 500 godina da to prezalite ako budete do tada postojali.