Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jarane niko sa bivse nam drzave nije pozeljan tamo u EU zato mi nikad ni uci necemo i to je to. jebi ga gdje balkanac dode tu trava ne raste ...vani sto se pljacka krade su uglavnom ljudi sa nasih prostora.
To je tek pocetak,sto li ce biti tek kad Srbiji ukinu vize za EU.
Srbi ne samo sto su destabilizirali republike bivse Yugoslavije,to sada rade i sa Europom.Da nije dosla naplata Europskoj pasivnosti.Vec su poceli sa ciscenjem Srbije od stranaca,nema sedmice kad netkog ne napadnu,Francuza(bore mu se za zivot ljekari evo 4 sedmice),Engleza,Australijanca,Libijca.
Ja bih najradije ovog od 21 godinu. Kad nema nista mladje...
Nestalo nam para, j..iga nema više pljačke po bratskim nam republikama, a mi naučili na ratnu privredu, dok hapamo i imamo.