Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suguran sam da će muslimaska udruženja iz Švedske osuditi ovaj zločin i prijaviti Pakistan UN-u kao što su prijavili Švedsku zbog Somalijaca. hoće ali u k*rcu, oni sada uživaju u ovome...
2 uhapšena i oslobođena zbog paljenja hrišćanskih kuća u Kninu.
ovak bi i nas kjafire "pazili" nasi bosanski muslimani da se nismo uspjeli obraniti od islamske nemani ! zivio HVO, zivjela Vojska RS-a !!!
samo naprijed...u potpunosti podržavam akciju...neka se vidi pravo lice..primitivaca
Ovo je sitno kako rade americke bespilotne letjelice , uvjek neka greska :(
Vako su i u Sarajevu svako malo, zato sad zive u ''multietnickom gradu'' gdje muslimani cine 90% stanovnistva. Nista bolje nego u Pakistanu.
In league with S A T A N !
prijedlog nove karikature proroka muhameda:prorok muhamed sjedi na siniji i gricka slaninu.hihihihihihi
Pozivam bracu piromane iz Pakistana da dodju na nasih 23,57% jer to k0d nas nije kaznjivo.
tako i mi trebamo po evropi raditi