Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dusa draga :(
Sigurno će sva šestorica sad dobiti 6 kućaza kaznu u onim naseljima što ih silom prave.
NIJE UBIJEN,NEGO JE BRUTALNO SPALJEN,SPOMENITE TO!!!!! DIJETE NEMOĆNO SU SPALILI.... FREE PALESTINE!!! u Zenicu svi sa palestinskim zastavama...
A ZASTO PALESTINCI NE UHAPSE ONE KOJI SU OTELI I UBILI TROJE IZRAELSKIH TINEJZERA PRIJE 7 DANA
I sta ce dalje biti sa njima? Zidove i cetnike povezuje jedna zajednicka a to su genocidne namjere... Koji normalan covjek moze zivog covjeka spaliti???
Čovjek je jedino živo biće koje iz mržnje il raspoloženja zna ubijati, sva ostala samo zato da prežive
Moj brat nikako ne moze biti onaj koji to radi. A vala vidi sta su radili cetnici bebama u utrobi, zenama, djevojcicama, starima, na koricanskim stjenama htjeli da melju tijela i ko se sa njima poistovjecuje i koji njihovu stranu drzi je gori od te "moje" brace. Istinsko pravoslavlje i istinski islam osudjuju ubijanje nevinog kao najgore moguce djelo pa mi sega kako su cetnici sve radili uz podrsku popova i spc-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)