Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bivsi narkomane,vrati kompjuter u islamsku zajednicu nije to za tebe
Jel tebe mati dojila kad si bio beba?
ameri;kog veleposlanika su sodomizirali, i satima se izivljavali nad njim a zatim polumrtvog navlacili po cesti poput psa.da je bijelac predsjednik SAD a ove zivotinje bi vec odavno glavom platile svoj zlocin a ja se nadam da ce im se ameri uskoro napiti krvi
pitam se dali bi do svega ovog i došlo da amerikanci nisu to željeli.........pravi povod svega ovog je zaboravljen zbog čega se sve to desava.......molim baraka obamu da hitno u americi uvede pitanje za kulturu i obrazovanje. jer imaju dosta ljudi nepismeni i nestručni pa objavljuju stvari bez veza. nemogu ameri sve rijesavati oružjem.
Dje si Talibe, p o s e r e m ti se u ta usta paradna.
Uhapsite odmah i ovog naseg talibana Sync-a da ne siri vise mrznju putem interneta...
http://www.youtube.com/watch?v=VqMo5phia-Y
ona ko se maca lati od maca gine, a amerikanci odavno masu macem
ubit divljake odmah,...stoka arpaska,primitivna i zaostala.
Klixovci stidite se! Godisnjica Tupacove smrti, a kod vas ni rijeci o tome. Dno