Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO LJUDI VOLE !!!! nemoj da je moler ,nemoj da je pekar, nemoj da je obican, DAJ MI BEMBARU, LIKSUZ,JALA KORELI, PISTOLJ ,DROGA OVO ONO....
Ne,ne stari,to zene vole...Ispravka
guzmana su najbolji jarani izdali oni na slobodi on u zatvoru
Tako je. El Blog del Narco.
Mislim da će opet neki policajac koji je učestvovao u hapšenju poginuti,kao i kada su uhapsili "El Chapovog" sina Ovidia.
El Mayo je pravi šef kartela. Covjek je u trgovini drogom 50 g. i nikada nije bio u zatvoru.
Svi znamo za ljekovitost lista coke. El Chapo je pomagao bolesnim da lijekovima na bazi bilja olakšavaju simptome, liječe bolesti, produžavaju život. Naravno da su neki zloupotrebljavali te zabranjene lijekove, ali to nije njegov problem. U njega je mati znala da se on drogira. I opet ja kriv. Farmaceutska mafija na jednoj od sastanaka Bildebergove grupe odlučila je da dobrotvori kao što je El Chapo zvaničnoj farmaciji odnose lavovski dio profita i trebali su ga skloniti.
On oron'o, propo ko žeton, a vidi nje, k'o avion. Ljubav 100%
Iskreno ja bih ovu El Chapo .
Znači, uhapšena je Guzwoman?!🤔
Samo maljem i u glavu.
Ovo je žena
Ma šta je ona kriva
dobra ova teta.volio bi je odrzavati dok je na robiji .
Ja a ja uzoran pošten insan bikada green card ne mogu da dobijem
Americki zatvori su privatne firme, koje vazda trebaju novi kes....legalizacijom i dekriminalizacijom uspjesno ce se zatvoriti PREKO 300 zatvora!!!(Nisu to male zabiti, to su manja naselja i gradovi!) Koliko nasih sugradjana u BH zatvorima lezi zbog travulje?? Ako uzmemo u obzir da je statisticki 65% SVIH policijskih snaga TRAZI zeljastu materiju, zamislimo kolike ce biti ustede kada im damo otkaz(nemres vala uhljebiti ih nigdje vise!) pustimo zatvorenike...ima tu svasta jos...ali mic po mic!
zasto supruga ne bi usla u double penetration? ne vidim razlog zasto ne