Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Talibe ja na poslu su pomogao mnogim muslimanim . Oni hoce da budu sehidi i ja iam ponistim kart za onaj svijet.
Nije vise potrebno ni staviti sliku uhapsenog,ni video snimak hapsenja, ni snimak pronadjenog oruzja,ni nista.Bitno je napisati da je musliman,i to je sve sto treba,kob-ilicima,kobi-licama,krav-icama,ovc-icama i ostalim zivljem iz susjednih nam zemalja,da uz cinicno kreveljene pocnu prosipat svoje \"bisere mudrosti\".. Za ovciju publiku nije potrebno puno da bi im se nesto dokazalo. Ali sad je vec gotovo,ja se dobro sjecam,2001 kada je cijeli svijet slavio rusenje kula novog Babilona.Za Sr-be i ostale,musliman Osa-ma je bio heroj,koji je ucinio ono sto se niko nije usudio pisati ni u novelama. Onaj koji je osvetio sve one ubi-jane i pokradene narode od strane USA.Znam ja da bi ste vi zeljeli da postanete muslimani,ali vas nesto izjeda u prsima,sto vas nagovara da mahnito pljujete po muslimanima,makar preko interneta.Primite is-am izlijecite se.
Prvo ovaj lik obilić, mile i ovaj treći ste jadni a da niste ni svjesni. E baš vjerujem u ovo a pogotovo ako je rekao FBI, oni su mi baš pouzdani i pošteni.
Nemoze se zivjeti od ovih islamskih terorista
Bošnjake u jarke ;)
Dovoljno je reći musliman,živčano i agresivno!