Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebem nanu svakom muslimanu, a turcinu picku materinu
srbe na vrbe a ustahse na kolac
ONI kad se spomenu , vi vlasi morate USTATI zatim KLEKNUTI i reci: CRKO ISUS KRIST...
LEGENDE SU: istina je.. Pitt Bull SIKIRIKI kakanjac sablja Bascarsija sandzohan HAMAS gizmo
jesam ti rekao Blehu da prestanes sa predstavljanjem vise osoba.. Rvati sta znaci AGRAM ?? Jebem vam crkvu Rvatsku........... neznate...
UHVACEN JESTE AL ZASTA ?????
Za sve vlahe PONJAMKE VAM SE NA KANDILO U COSKU!!! KAURI SMRDLJIVI, jos uvjek tarete oslobodjenjem svoje zelje i razmazujete po zidovima! Ima li vecih smradova i papaka od vas!!! p.s. KRSNA SLAVA I TRI PRSTA, POSEREM SE NA SRED KRSTA!!!
muslimanka skupljala ti komade svoje djece koju je raznjala hamasova mina. pa da vidim kako ces ih onda podrzavati.
svi mi znamo ko su svinje i sta su a vi vlasi ih jedete a oni jedu svoja govna! eto sad prokontaj te ko ste vi i sta ste mamicu vam vlasku jebem smrdljivu!
to HAMAS legendo
ALLAHU EKBER!!!!!! ujko pazi se MINA
Za babba... Poserm ti se usta mudzahedinskapa toalet papirom zacem rupu na tvojoj glavi iz kojih izlaze smrdljive rijeci, balijetino usrana, idi peri supak da ti ga Alija polize, zabio ti ga on a ti njemu pedercine turske...
War on oil ? Pa sjebase se ona djeca tamo dole. Pobise ih ko budale. Idioti se napalili na igrice pa kontaju he. Stisla guza ko meduza. Samuraji su bili male bebe za njih. Nema vecih ratnika od onih dole. Cast palima.
vrlo interesantno....ima li ijadan iz Al-Qaide da nije visokorangirani ili "key suspect":)
jebes vjeru gdje guzicu ne peru