Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i opet Muhhamed terorista ... pa vec se 99% svjetskih terorista zovu Muhhamed !
ko vas mrzi? pa vi niste ni na listi neprijatelja...vi ste na listi sazaljenja...
Možda ovi arapi bacaju bombice na one koji su im oteli zemlju, a vi smrdijanci bacate bombe na žene, djecu i starce da bi im oteli zemlju. A to, ti cheto, zaslijepljen/a mržnjom ne vidiš. Al\' nema veze, sve što Bošnjaku možeš da uradiš je da ga ugrizeš za gofno.
@@mosnjo jasenovac (blizu 1mil pobijenih - ne protjeranih baliyo), handzar - nacisti, turci, lazovi...istorija vam je natopljena srpskom krvlju... nemoj se kupati, znamo da ne volis ciste mirise, tebi vise pase loj.
A.gresija na 4 zemlje 1.000.000.000 p.rotjeranih 50.000 s.ilovanih b.eba, d.jevojaka i ž.ena 150.000 u.bijenih itd. O.kupaj se g.enocidni b.arba.rine Smrd.ine i k no.zi.
mu.sl.imanska posla...realno, s\'a oni drugo znaju, i s\'o bi mi nes\'o drugo ocekivali od njih...cccc
kada ne bi bilo vijesti o nekom muslicu koji planira da se digne u vazduh u jednoj od civilizovanih zemalja svijeta bar jedan dan, ja mislim da bi to bio smak svijeta...stoka...samo njesra prave... a tek ove nase mosnje sto su pokvarene, sakrivaju se iza bijele koze, a u dusi isti ovaj ci.go...bacali bi bo.m.bi.ce kao bombonice...
Teško da postoje veće budale od vas bosanachercegovac kompleksaša. Zbog takvih smo ginuli i ginućemo opet, ne ovco nego pavijanu glupavi
Uvijek \'znaju\' ko je i šta namjerava, samo 10. septembra \'nisu znali\' šta će biti 11og ;) Koga oni više foliraju, zar ima takvih budala koje vjeruju?
Grebo lud zbunjenog. Toliko se osjećaju moćno da se više i ne trude sročiti neku inteligentnu lažu. Bitno je da se drži taj kurs antiislamizma, da se periodično objavljuju ovakve vijesti i da se Ameri ne uspavaju i nedajBože pomisle da terorizma islamskog nema.
I još samo napišite da je FBI posumnjao da je ovaj gore navedeni iz Irana i da treba napasti Iran instantno jer će izvesti terorostički napad na americu i da imaju oružje za masovno uništenje (baš kao što su \"našli\" to isto oružje u Iraku)!!!
Likovi iz FBI su bili na tajnom zadatku,optuzeni to nije znao..zato su stavili lazni exploziv..bte za ovim likom se dugo tragalo.
Na popisu izjasnite se kao BOSANAC Mi nismo ovce da se svrstajemo u torove Ako nas kao BOSANACA bude vise od 10% a Hrvata kao konstitutivnog naroda isto tako,SISTEM KONSTITUTIVNOSTI PADA,nemogu se OSTALI tretirati da nisu konstitutivni a ima ih vise nego Hrvata TADA SE USTAV MORA MIJENJATI Dosta nam je torova,trazimo ISTA PRAVA ZA SVE LJUDE U BIH
Sve same pretpostavke.Pa ovi su gori od komunista;Još samo da kažu kako FBI nikad ne griješi.Sve je toliko čudno.
\"za koji se vjeruje da bio pun eksploziva \"..cekaj sada, da li je bilo eksploziva ili ne??