Komentari (525)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a švicarske djevojčice kao smiju hodat Saudijskom Arabijom u šorcu?! U koju zemlju ideš, njoj se prilagodi il sjedi kući i šuti...
Začepi usta, previše smrdi.
Glup si ko quratz! SAudijska Arabija svojim zakonima zabranjuje hodanje u šorcevima, a Švicarska je kune u ljudska prava i demokratiju! U tome je razlika, licemjerstvo!
PRIKAŽI ODGOVORE (91)
To je ta DEMOKRATIJA, možeš hodati gologuz a nemožeš pokriven.
vidi ovog pacova Hrmpalije sto se provaljuje, iz njeg izvire glupost, retardacija. Zapad je uvijek bio leglo licemjerja, pricaju o demokratiji a krse prvi postulat demokratije, VJERSKA SLOBODA.
ti si fufica i to se zna...svaka zenska koja se mora razgoliciti da bi bila neko i nesto je drolja koja nevjeruje u sebe...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
...osilili se ovi bošnjaci, pravo! eno vam istoka, sve do Indonezije pa hodajte ako hoćete i vrećama na glavama (muški bošnjaci vole francuske kapice, naherene!?)... zar vam nije jasno kad ulazite u zemlju čiji vam simbol na zastavi sve kaže kako se trebate ponašati?!
Dzamije u Njemackoj: Neufahrn bei Freising, Rodgau-Jügesheim, Riedstadt, Lübeck, Würzburg, Ginsheim-Gustavsb., Kiel, Dietzenbach, Seligenstadt, Usingen, Offenbach am Main, Stade, Münster, Wabern, Isselburg, Köln, Gross-Gerau, Nidda, Osnabrück, Bensheim, Mannheim, Hamburg, Wittlich, Berlin, Kassel, Stuhr-Brinkum, Frankuft am Main, Darmstadt, Weil der Stadt, Hannover, Koblenz - dakle dzamije su tu, ima ih jos poput velike u Pforzheim, ali je problem u tome sto ni zamije vise nisu sto su nekad bile, pa malim bradonjama trebaju malo drugacije, velikim bradonjama posve drugacije i onda jos normalnim muslimanima. A mesdzida i mejtefa ima u svakoj opcini ako se izrazi veliko interesovanje. Dakle podaci su direktno od muslimana i sa stranice www.ahmadiyya.de
idi u drzavu u kojoj si dobrodosao. ili sto bi rekli: ako si u rimu ponasaj se kao rimljanin. ako se pokrivaju u teherenu pokrij se i ti. ake se ne pokrivaju u rimu nemoj ni ti. ako su gologuzi na tahitiju budo i ti . i nema problema.
Dobro napisano neka se vrati odakle je došla i neće imati tih problema.Teba je izbacit iz škole i točka.
Eugenčići mali, pa i ti trebaš za Iran jer je to tvoja domovina. Marš iz Europe!
JA BIH PREDLOZIO OVOJ DJEVOJCICI NEKA SE VRATI ZAJEDNO SA SVIIM RODITELJIMA TAMO ODAKLR SU DOSLI TAMO IM NIKO NECE BRANITI MARAMU.NEMOZE SE TRAZITI UGODNOST U ST GALLENU HRISTIJANSKOM GRADU A FORSIRATI MARAMU PA TE ONDA NA ULICI CIJELA MASA GLEDA KAO U CRNU VRANU SAMU TU JADNU CURICU DOVODE U TEZAK POLOZAJ TO JE TAKO A MOZETE KOMENTARISATI KAKO GOD HOCETE.
postuj pravila tamo gdje zivis...a ako ti se nesvidja...MRS u svoje....dosao u svicarsku sa sela...nije to vidjelo ni asfalta dok nije u sbicu doso a odma bi svoja pravila da pravi....SELJACI !!!!!
Da vam netko ponudi da sutra živite u Švicarskoj otišlo bi 99 % ljudi iz BiH, svi kao mrze zapad a svi bi tamo i još bi tamo nametali svoju volju. Ako im se me sviđa u Švicarskoj nek se vrate u Bosnu.
Neka!
zapalite zgradu kantona !
šta ćeš u Švicarskoj pored ovakve Bosne I hercegovine? Vrati se u svoju domovinu, tako se dešava onima koji odu da žive po kaurinskim zemljama.
demokratija, nema sta!!!
Pa i ne treba da nosi nek ode u alzir pa nek nosi. Ja papanluka...
Standard Evrope, a nase guzice zinule za Evropom
Švicarci su prvo prije nekoliko godina zabranili munare (kojom prilikom se cijeli svijet zgrozio, al tako to švicarski narod hoće, to je demokratija), pa su tek nedavno zatvorili granice, žale se na nevjerovatan priliv stranaca, pa im je tijesno u svojoj državici, ne mogu reklo bi se disati od stranaca... Kad bi i didrektno rekli za muslimane nema mjesta u Švicarskoj, mislim da ovi to opet ne bi skontali i ganjali bi i dalje kojekakva ljudska prava... a što je najgore u tuđoj su državi i jedniostavno se moraju ponašati kako se od njih traži, jer im država domaćin vrlo lako može otkazati gostoprimstvo i šta će onda
Tako ti je kad si u tuđini. Bolje biti svoj na svom pa ako treba i kokuz, nego vani bogat bit, a da ti švabo soli pamet.