Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj srbija će nama pomoći da ispunimo uslove... pa yebo te odavno nisam čuo veće gluposti ... mogao je i izjaviti komotno i da predlaže: da BiH nema svoju vojsku jer nema potrebe, i da će nas Srbija čuvati, iliii npr. da je najbolje da se ujedinimo u veliku srbiju, jer smo svi prijatelji i braća.... No, tako je to... to je diplomatija i politika...petljaj, laži, muntaj, lobiraj, ono neofirno. A to što smo mi levati, pa ne radimo to isto njima, ko nam je kriv
Sve nesto traze Muslimanima a krvava genocidna srbija je ispunila sve uslove a pogotov najglavniju TJ CUVA i dana danas najveceg ratnog zlocinca poslije hitlera ratka mladica! LICEMJERNA EU-o ISLAMOFOBNA znamo mi dobro kak ste nas pustili na TANJIRU KLANJA srbskim primitivnim krvolocnim hordama ubica! BiH4EVER!
Kad god je Srbija pomagala BH rezultiralo je masovnim grobnicama i klanjem.
yebiga mosnje, vama su svi bili age i begovi kad se s vama prica. svi ste veliki higijenicari na papiru - a nigdje tarigu.za samo prstima razmazujete vnago i cekate pomoc. o obrazovanju da i ne govorim tu ste svi doktorirali na statistici i genetici - sve znate u pi.cku mate.rinu odakle je tko i tko je koga yebao kroz povijest. age i begovi ocete bez vize? more, pravac tunis i turska!
Nemojte bogati pomogat. Neka...