Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"The truth is, there is no Islamic army or terrorist group called Al Qaida. And any informed intelligence officer knows this. But there is a propaganda campaign to make the public believe in the presence of an identified entity representing the \'devil\' only in order to drive the \'TV watcher\' to accept a unified international leadership for a war against terrorism. The country behind this propaganda is the US and the lobbyists for the US war on terrorism are only interested in making money.\"
k.u.r.a.c ste me ubili, ja sam umro od bolesti bubrega...ali gluppo zatucano i ispranog mozga američko stado voli senzaciju...pa tkao neka im bude..nek uživjau malo u tom filmu u kojem Bruce Willis sa par mrljavih tipova upada u Pakistan, spušta se konopcem iz helikoptera i upucava me dok gledam porniće.... :))) osim kao akcioni može proći i kao komedija, fantazija, avantura, psihološki triler, jer se njime može proučavati psihički sklop američkog puka....
Kod Amera demokrata (masona) je uvijek najvažnija vijest kad nekoga ub-iju. Ništa novo od njih. Zato se i mogu pohvaliti novom generacijom koja ne zna nijednu svađu riješiti osim da neko nekog ub-ije. Sva njihova povijest se veže za KRV i ROBLJE, ali opet oni sebi daju za pravo da šire DEMOKRATIJU. Licemjerstvo kakvo ova planeta nije zapamtila. *(-_-)*
Nase su rijeci mrtve i bezvrijedne sve dok zbog njih ne polozimo svoje zivote. Tek tad one pocinju da zive i one su te koje ostaju medu zivima.