Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sirija-danas-tekst i video - http://www.aljazeera.net/NR/exeres/2FF1B23E-2845-48C8-93EE-5928C3CB4B23.htm?GoogleStatID=9
Pocetkom sedmice sestero ljudi je u. bijeno je u džamiji nakon što su sigurnosne službe ušle unutra. Protestanti su u džamiju došli s namjerom da ostanu na tom mjestu dok njihovi zahtjevi ne budu ispunjeni.
Stranka Baath Stranka Baath vladajuća je stranka u Siriji (riječ znači:\"renesansa\"). Stranka je osnovana u Damasku 1947. Ista stranka - tj. ista ideologija vladala je i u Iraku za vrijeme Saddama Huseina. Baath zastupa tzv. arapski socijalizam, no distancira se od marksizma. Sirijski predsjednik - Bashar al-Assad Bashar al-Assad rođen je 1965. na mjesto predsjednika dolazi nakon smrti njegova oca (2000.) koji je bio predsjednik čak 30 godina. 15:49 | 25.03.2011 god. Reuters izvještava o jakoj pucnjavi na trgu u južnom gradu Deraa gdje se okupilo hiljade ljudi. Snage sigurnosti otvorile su vatru na protestante, nakon što su ovi zapalili kip bivšeg predsjednika Hafez al-Assada.
ma koga briga za to. sirija nema naftu