Granica Gaze i Izraela
0
Ubijena dva palestinska tinejdžera
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bjaži bolan, ne znaš vala ko je normalan Ovi što prenose vijesti ili ovi što čine to da vijesti budu takve kakve su (ma mislim na budale koje se međusobno bombarduju) Ja sam Jevrej i vala, ne sviđa mi se ovo stanje u Izraelu baš nikako. Ni jedna ni druga strana nije dobra... Pa dokad više?! I što je najgore, sada mješaju Jevreje sa Izraelcima... majko, majko...
Otpor prema okupatorima ne jenjava...samo naprijed braco iz Hamasa i onog dijela Palestine koja se nije prodala zidovskim fasistima.
ocekujem bombardovanje i zastitu civila
Zlo je sta rade ovim napacenim palestincima, a svijet cuti.
ispalili tenkovsku granatu jer im se cinilo da postavljaju bombu ccc
ejs sad kad ste očistili Jevropu od jevreja stop teroru.
shalom-x