Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix, jel' vas sramota? Nije ovo nikakva ''Kriza na Bliskom Istoku'', ovo je AGRESIJA izraela na Palestinu i okolne države.
Ma samo bojkot buraz i doći će pameti a ne uzimati pare iz fondacije Abraham.
Tačno, ovo je invazija, terorizam, agresija, bombardovanje suverene države, njenog glavnog grada - Bejruta. Šta bi se desilo da ovo neko u Washingtonu uradi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Arapski svijet je pun izdajica ! Dron sam nije znao koji stan da pogodi !
Mossad ima mnogo, ali mnogo muslimanskih špijuna. ;)
Niko Izrael ne podržava kao Avaz ali niko.
Hamasovci sjede u Bejrutu, Dubaiu i td itd, dok narod gine, što mudonje nisu u Gazi pa nek operiše, koji su oni faktor, zakuhali pa dupe i svoju djecu van Gaze, mrš
Hamasovci sjede u Bejrutu, Dubaiu i td itd, dok narod gine, što mudo je nisu u Gazi pa neknoperiše, koji su oni faktor, zakuhali pa dupe i svoju djecu van Gaze, mrš
Ne mogu da vjerujem koliko u Bosni ima naroda koji podrzavaju izrael sto vrsi agresiju i genocid nevjerovatno...
Ratnom zlocincu Njatanahu sad treba nesto opipljivo da je porazio Hamas, pa ce sad biti atentata, sto laznih, sto pravih da pokaze izraelcima, evo pobijedio sam ih, a u sustini , po zadnjim vijestima, postepeno se povlace.
Lokalni balegari na aparatićima pokušavaju smisliti kako u komentare ubaciti "nevinu palestinsku djecu", "cionistički režim", "ali Jemen..." ili nešto slično, ali su i sami ipak svjesni da je ubijeno terorističko smeće i da je to korak bliže završetku sukoba. Što prije Izraelci potamane sve hamasove terorističke štakore, prije će se krenuti s pregovorima o dvije države na dobrobit normalni Palestinaca i normalnih Izraelaca.
Ovi klixovci sramota kako objavljuju naslove c h i f u t i vrse agresiju i genocid oni nazivaju krizom sramota...
Neće im uspjeti, uzalud im trud Živjela Palestina i muslimanski narod
BBC na bosanskom neće napisat koliko nedznih civila je pobijeno, koliko djece ranjeno, koliko traumirano
Što bi, svakako su svi digli ruke od naroda koji gine... Tako to ide, nikog nije briga...uzmite ovo ko lekciju.
😂😂😂😂😂
Hamasovci , barem oni donekle normalni i realni će proklinjati dan kad su krenuli ubijati civile po Izraelu, samo problem je što će normalni građani Gaze činiti to isto a ni luk mirisali ni luk jeli, reći protiv Hamasa ne smiju ništa jer će ih pojesti mrak, jedino im ostaje da pate, strahota.
Ovi visoki zvanicnici Hamasa su mi uvijek bili sumnjivi kao neko ko radi sa i za Mosad...
Za klix su palestinci militantna grupa . Sram vas bilo..
Fratri se ne vole kupati. Zato su u Mostaru umjesto u vodu s mosta skakali na pećine. OZNA je samo ocjenjivala skokove.
Sine oni su ubili njega i jos kijamet
Ovo postaje ozbiljno da niko vise nije siguran.