Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musliman si po imeni i prezimenu???I mislis da si musliman???Vjernik???Pa sta je vama ljudi,zar ste toliko isprani? Sanjare,svi cemo stati pred Allaha Uzvisenog na Danu Sudnjem!I tako mi Allaha ako dodjes samo sa imenom muslimanskm,tako se ti neces razlikovati nista od bilo kojeg drugog nevjernika!!!Ama bas nista!I onda ti nema pomoci ni zastitie. Nemojte sebe zavaravati,svako zivo bice ce smrt okusiti,pa tako i ti. I svako ce za sebe odgovorati.Ime tvoje ti nista pomoci neces,ako ne budes obavljao duznosti,i ispunjavao Allahovo pravo koje ima kod ljudi.Tj da mu se bez uslovno pokore! Pusti ti druge,jer neces za njih odgovorati.I vjeruj mi nece ti nista pomoci ako kazes ja sam u dusi vjernik i dobar coek,ako nemas ispunjene uslove da budes musliman. Sanjare ovo ti je moj bratski savjet.A ti ako ne poslusas ja cu biti svjedok protiv tebe na Sudnjem danu u koji nema nimalo sumnje. Svako dobro
ti talibani se bore za potpuno ispravnu stvar na potpuno kretenski način
e ovako, musliman sam po imenu i prezimenu i po vizuelnom obliku polnog organa, al svima vama koji mislite da je bit islama i mjerodavnost dobrog muslimana koliko je tamo neko kjafira ubio koji su htjeliu malo napretka i rahatluka da donesu u jednu od najzatucanijih zemalja na planeti, nek samo da repliku na moj ovaj komentar, cim mi dodje poruka na mail dat cu mu moje ime i moju adresu pa da vas vidim koliko ce te tad biti hrabri, mamicu vam vasu nafuranu. Fatihe vi ne znate proucit, mamicu vam vasu nafuranu, a vamo neku podrsku dajete, heftu ne bi mogli bez Boema, The Cluba, a vamo lafo podrsku dajete??? Da mi vas je jedan vikend vidjet bez Heinekena, Cece, Dragane i ostalih dzihadlija i boraca protiv americkog imperijalizma!!!
Upravo tako gospon Tvrtko,sve se nesto kofrce,a koriste 90 % stvari koje su izumljene u Americi.Tako jedan vehabija,drzi internet klub,pa mislim,gdje ces dalje.
Zna li iko od vas koji podržavate talibane, ko su oni? Ma nemaju oni veze sa vjerom, jer to što rade se protivi vjeri. Dok su bili na vlasti narod je i tada patio (ne mislim da sad ne pati),unazadili su ih maksimalno.Oni su protiv bilo kakvog napretka društva, pošto ugrožava njihovu vlast. Žene se nisu mogle školovati,a što je protivno Islamu,a kakve su još zabrane uvodili to je strašno.
Ne ucim ja tebe nista, ali nemoj biti dvolican. Neces nista nase ? e pa nemoj ni ovo gore pobrojano. Podrzavas talibane, a koristis racunar. Ne ide kume. Haram. To su kjafiri stvorili.
hvala, prijatelju muslimana ali opet si nas poceo uciti sta treba da radimo
Dobro, nemam volje vise ni da te/vas branin ni napadam, a ni da ti/vam puteve gradim. Ali ako cemo tako, onda se okreni za 360 stepeni u sobi u kojoj sjedis i uzmi i racunar,tv,krevet,mobitel i sve to baci kroz prozor, a nemoj ni auto zaboraviti zapaliti ili dici u zrak jer to je sve haram po vjerovanju vas modernih muslimana. Zatim napusti taj stan zamotaj se u krpu i idi u pecinu / pustinju ili gluhu bukovicu. Vozdra.
Sad si poceo i da nas dijelis na \"dobre\" i \"lose\" muslimane, Osim sto ste nas muslimane ti i tvoji suradnici spasili za vrijeme rata jer \"muslimani ni postojali vise nebi\" da vas nije bilo. Mogu li ja tebe zamoliti da nas vise ni ne branite, ni ne napadate a da nam ni puteve ne gradite?
Ovoj dvojici sto su mi replicirali zelim da odgovorim. Prvo za ovo 92-96, proveo sam cijeli rat u Sarajevu, i prosao sam sve sto i svi gradjani ovoga grada u tom periodu. Nisam pripadnik naroda koji je pucao na taj isti grad. Stao sam na stranu muslimana kao i dosta mojih sunarodnjaka i da nije bilo tako vjerovatno muslimani nebi ni postojali vise na Balkanu. Koliko je muslimana (izbjeglica) zbrinuto u Hrvatskoj, Njemackoj, Svedskoj, Norveskoj, Austriji, Americi za vrijeme rata ? Da ne kazem da ih vecina i dan danas zivi tamo. To su sve katolicke zemlje, ali eto kako ti kazes nismo se brinuli o vama. I istina je, nije moje da odredjujem ko je kakav musliman, dobar ili los, ali moje jeste da kazem da ste krenuli pogresnim putem, davanjem podrske talibanima i ostalim idiotima. E upravo takva politika vas vodi k\' tome da postanete losi muslimani, potpuna suprotnost dobrim muslimanima kakvi ste bili prije rata, u ratu i djelimicno poslije. To je razlog zbog kojega ste i opstali.
A ti to znas odakle ? A i da su ga gradili za vojsku,lokalno stanovnistvo ga ne bi smjelo koristit ?
put je gradjen za potrebe nato okupatora www.putvjernika.com www.islambosna.ba
Covjek nadgledao izgradnju ceste,nema veze sa ratom,ubili ga samo zato sto je njemac,i vi to opravdavate,zaostala stoko.Ajmo malo vicite \'\'take beer (tek bir)\'\'.
eto, hvala i tebi i tvojim nemuslimanima sto ste se brinuli za nas 92-96
Ko si i sta si ti da dijelis titule ko je musliman a ko nije, sta je dobro a sta nije? Gnjido jedna podmukla, ni jedne vise, bjez u rupu iz koje si izasao. Skoro mi suze krenu na oci kada cujem ovakve sto se brinu za muslimane.(ironija off)