Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh ovi novinari se imaju pravo žaliti na slobodu govora... a ne naši mrko ih pogledaš i odmah aman zaman..
Citav svijet prica o terorizmu Isila,koji jeste za svake osude,o fanatizmu muslimana,a latino americka mafija kontrolise pola Juzno AMerickih zemalaj,rade sta zele.
KAkva je razlika,kad te neko ubije,nije vazno zbog cega te je ubio,bitno je da te vise nema. Terorizam je i jedno i drugo. I njih dole svestenici blagosiljaju,ode pokolje citavo selo u Kolumbiji, 2 puta se pomoli "Oce nas",i sve mu oprosteno. I
Dakle klixovci, ako vas ima u Mexicu, pripazite sta pisete!
jarane,ovo ja nisam gledo na onim meksickim sapunicama...Tamo se sve oko ljubavi vrtilo...Kako ono se ona jedna zvala,sto je direktor kalemio,joj da mi se sjetit.Dobra riba.
Werther ???? sapunice????
gledo ja,dok sam bio mali..Naucio i malo spanskog...Dobro vrijeme bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)