Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vece pic** od tebe nisam vidio nesto se kurci** preko neta a ustvarnosti ste pic**
Muslimani su p.i.c.k.e
Kakav primitivizam... Na jedan tekst koji se bas i ne tice islama kao vjere, niti sa imenom Muhammed primitivci koji nisu izasli iz svog seoca nadju za shodno da blate jednu religiju. P.S. Dajte malo Kur\'an u ruke, otarasite se neznanja i mrznje pa tek onda za racunar!!!
Par zar vi imate internet??!! medžedi
@srbin-pale P.OSEREM TI SE U PALJANSKO-SELJOBERSKU SDS-ESOVSKU SAJKACU..... IDI GUSLAJ I SLAVI SVOJE KUKAVICKE I IZDAJNICKE \"EROJE\" RADOVANA, MLADICA I NEMOJ SE NAZIVAI SRBINOM..
Tako se ciste unutrasnji redovi....
\"...no pravi je čovjek onaj koji može spasiti živote\" Pa sto ne spasi onda tog tjelohranitelja
balijska posla..svi su osti,i ovi ovdje a i oni u afganistsnu!
hvala bogu sto nisam m.usliman.dobro je sto smo ratovali!pozdrav sa pala;)))))
Ma sa islamom ćemo naprijed i mi u BiH, bar o tome nema dvojbe. Opisao je Andrić slične stvari prije 50 godina.
ALL.AHU EKBER!
Eeeeee toooooo, ovako trebamo sve ove poremećene, što spopadaju malo dječicu ... a ne \"zgražavanje javnosti, osuda\" i na kraju \"mjera liječenja\"