Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas politicari dok ne umru u fotelji ne vade dupe iz nje.
Odmah ga naslijedi sin :P
Aman bolesnih komentara, ovo je za svaku pohvalu. Pruziti sansu mladim i edukovanim osobama je za odlicna stvar, BiH se treba ugledati,a ne da se metuzalemi vrte po parlamentu dok ne otegnu papke.
Nista, nek idu u penziju i sto dalje od Bosne :) (mislim na one u parlamentu).
Ruzno je generalizovati. Veliki je broj pametnih, vrijednih i edukovanih mladih ljudi kojima samo treba prilika da se dokazu.
masallah akhi. Tako tako!
mogu li ja, osjecam se jako mlad?
Šeik je derpe hoce mladog mesa...
UAE: Šeik traži ministra mlađeg od 25 godina sa 30 godina radnog iskustva. :-)
Poštovani, Ako biste mogli odvojiti minutu vašeg dragocijenog vremena te ispuniti ovu kratku anketu, bio bih vam mnogo zahvalan. Hvala unaprijed! http://goo.gl/forms/46fnykulK6
@BikKojiSijedi Jel to govedo ima nešto protiv?
uzmi meeeneee šejče
po danu se bule a po noci se ....
taj sam .. mogu pocet radit sutra
Jel baš mora biti Bošnjak???
mogao bi i ti,ali nemas mozga, nacionalisto
@mh Kmeeeee,kmeeeeee,kmeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da mu moze tarlahat zenu