Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠOKANTNO: Ovi su jadnici pretrpjeli preko 30-ak zemljotresa u zadnjih par dana i to su svi sa epicentrom u krugu manjem od 30 kilometara (a zemljotresi su obično razorni u krugu od 100 do 150 kilometara, Rim je na periferiji sa udaljenošću 100 km). Zadnji jači zemljotres je bio rano jutros u oko 1:15 i iznosio je 5 stepeni (sarajevska 2 skorašnja zemljotresa su bila 4 i 4,2 stepena).
Ko god je udarao na Srbiju?.... A iz Aviana su najvise avioni poletali,dok su proterivali ne albanski zivalja sa Kosova....Zao mi obicnih ljudi..
imal ovo veze sa sjevernokorejskom raketom ?? spala u jadran i prouzrokovala zemljotrese, moze li to biti, ppocece brzo 3 svj rat, dobro je rekla baba vanga
Hvala na informacijama :) Slažem se, strašno, tim više što se za zemljotres ne može unaprijed znati, nikad ne znaš hoće li drmnuti, kad i koliko jako. Još jednom, veoma mi je žao svih ljudi koji su žrtve zemljotresa, nadam se da će se preživjeli ubrzo i u potpunosti oporaviti, i da će ubrzo ponovo imati krov nad glavom tako da se polako mogu vratiti svakodnevnom životu.
Zemljotres se dogodio oko 3 sata i 30 minuta iza ponoći, a imao je jačinu između 5,8 i 6,3 stepeni Richterove skale. Desio se u talijanskom gradu L\'Aquili. :((((( Ne daj Boze nikome. Mi smo malo osjetili nedavno, pa koja je panika zavladala medju narodom, a zamisli ovo :((( - poginuti, biti ranjen, ostati bez krova nad glavom sa strahom koji si prezivo.... Strasnooo ... !
Huiiiiii. Porodicama poginulih moje saučešće, ostalim sretno dalje. Piše li gdje koliko je bio jak zemljotres i koliku je tačno oblast pogodio?
stvarno tua
neka im je Bog na pomoci .. tuga brate ..