Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krostebe je pogrešno. Pravilno se kaže krozate.
Zamaži narodu oči i odvrati ga od bavljenja rasta nezaposlenih, katastrofalnih ekonomskih problema i početkom raspada Britanije skorim otcjepljenjem Škotske.
Objavljeno je samo ono što nije toliko bitno. Npr. neki lafo vidio neki avion što \'\'šmiga\'\' ali on nije znao da je to avion, nazvao policiju, ljudi došli uzeli izjavu i eto ti jedan fajl. I kada se nakupi toliko beznačajnih dosijea, onda neko to lijepo provuče kroz filter, i sve što je za smeće, onda Vlada lijepo objavi.
napokon vise da i drzave objave arhive dosta je bilo zataskivanja
hos da prodzem krostebe