Najmanja država na svijetu
0
U Vatikanu živi 540 muškaraca i samo 32 žene
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kladim se da ove 32 zene imaju rore da moze avion uletit u njih, a polovina od ovih 540 glavnonja se taslaci medjusobno... Garant i tamo imaju po zidovima iscrtanu golu djecu kao u vecini crkava lafo andjeli fazoni sve mala gola djeca da se popadija pali :D
\"jedna cura-oko šesnaest pandura\"... ovde mora doć\'cenzura...
a muslimani ne postuju svoje zene...
peder drzava
zato ih je tona homoseksualne orjentacije
Zato im je u procvatu pederluk...pa i jadnu djecu pognjaviše po crkvama...
Dali ce oni uraditi popis
Zašto gasi komentare to su sve vjernici dogovoriće se oni u miru samo ako ih komunjare ne zavade. Hem u isto Boga vjeruju hem im vjera zabranjuje nasilje i mržnju.
Gasi komentare....
Ako je rodila Boga u ljudskom vidu, kako to da taj Bog nema spola???? Vi vjerujete da je Isus Bog, a Isus je musko, kako onda nema spola?
u kršćanstvu su žene kraljice, pa kršćani vjeruju da je žena rodila samog Boga u ljudskom vidu! Kršćani, posebno Katolici Djevicu Mariju poštuju kao svoju Majku, Bog sam nema spola, on je i muško i žensko, Isus je primjer Božje sile na zemlji, ugl. žene su više nego poštovane i slobodne... Slobodne su i ravnopravne i ne moraju odgovarat svome mužu, niti su mu podređene...
... takav je odnos hriscanstva prema zenama