Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Matja bolje bi ti bilo da se malo edukuješ po pitanju Islama i života poslanika a.s. nego da se prosipaš i pišeš kojekakve gluposti koje nemaju veze o životu kako poslanika a.s., tako i samom propisu isalma...i još samo da ti kažem Islam nije samo vjera koko bi to neki htjeli da prikažu, Islam je mnogo veće od vjere i to treba da znaš...
Nije upitna vjera nego kako je pojedinci tumače.... Da je ona ista kao što je data poslanicima ne bi bilo ovako stanje na Zemlji.