Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma više od pola ovih BALIJ.A jedu prasetinu , ali to kriju jedni od drugih. 100% provjereno.
Jos jedan djenosajd. Potrovase nam kjafiri svedsku dijasporu.
Tako je razmazoguzane.
Jedite samo halal krmetinu i necete imati problema. Sit vuk i ovce na broju.
NEMOJTE JESTI MESO,NIJE ZDRAVO, JEDITE ZLATNIM KASIKAMA KOLACE,STO BI REKAO GOSPON STJEPAN KLJUJIC. KISS CRNOTRAVAC
Neko pita sta fali prasetu i cvarcima... Pa fali mu to sto se hrani smecem i sopstvenim izmetom. Osobno sam za vrijeme rata gledao kako pitome svinje jedu stomak jednom mrtvom covjeku, vjerovatno svome gazdi :) Bile su u sumi, imale su izobilje hrane, ali su voljele nesto masnije :)
Kakve veze ima, i kod nas to Lijanovići rade godinama pa nikom ništa. Zna to svako na Širokom, a vjerovatno i svi ostali, al se prave ludi jer je svinjetina dobro meso.
I kod nas isto ona vlahinjica iz obdaništa kljukala djecu HALAL krmećim paštetama.
ja kupujem samo halal meso,a svinjetina i govedina se razlikuju ko nebo i zemlja,po boji,izgledu,mirisu,ako neko nekom može uvalit to onda mu svaka čast,taj nije bolje ni zasluzio
Zivim u jednoj svinjskoj drzavi i mogu reci da svjeze svinjetine ne mogu vidjeti ocima. Iako nisam ne znam kakav vjernik, ne mogu je. Mozda prsuta ponekad i to je to. Kad joj vidim one alien-ske papke-povracam ..
Iako sam musliman porijeklom i sa takvim imenom, nisam vjernik. Tako da možda i nisam musliman, možda, jer ne vjerujem u boga, ne idem u džamiju, nije me briga za islamske običaje. Zato jedem svinjetinu najnormalnije; kad već mogu pivo, zašto ne i svinjetinu. I pored toga što imam tipično muslimansko ime i svi mi preci bili muslimani. Ateista sam, tako da me ovo o zamjeni svinjetine i govedine ništa ne smeta i ne tiče me se.
Sta fali prsutu? Ili cvarcima? Sta sam hin smlatio...
Najeli se i ovi nasi multietnicari iz Trebinja, hihihi...
PA KAKOVE VEZE TO IMA,SJETITE SE DA SU RANIJE IZ AUSTALIJE LIFEROVANI ZA BiH KENGURI ,KAO KURBANI,I STO NAM JE FALILO.I SADA JE TO ,,VISOKOKALORICNO GORIVO,, PRIATNO. VOZDRA HERZOG
Joj skandala.pa ko drzi do vjere i onako kupuje halal.a Meni je svedno i pijem i jedem sve
BALICI VOLE KRMETINU SAMO SE KRIJU