Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je djete sa slike slatko, a opet u isti momenat tako zabrinuto. Dusica moja, nikako ali nikako mi nece biti jasno zasto u ratovima moraju da ispastaju mala djecica koja nisu ni za sta kriva.
Neki imaju sreću da budu rođeni u Njemačkoj ili Italiji, itd., a neki nesreću da budu rođeni u Siriji, Palestini, BiH, itd. I kao da nije dovoljno što su rođeni u nekoj zabiti gdje vlada Divlji zapad, zadesi ih smrt kad pokušaju pronaći bolji život. Pa mi neko kaže Život je lijep... kako kome.