Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto bi uopste trebali doci nelegalno u Europu, tj. preko mora? Zasto ja ili niko od nas nigdje ne ide nelegalno? Gdje su im roditelji? To su planski poslani migranti kako bi sje666ali europu. Cist primjer je francuska. Puna garavih migranata, neradnika, narkomana i silovatelja. Volim djecu kao djecu i zao mi ih je, ali ne podrzavam
Mediteran je najveća grobnica 21 stoljeće. Opasna ruta. Kako, zašto i zbog čega nije bitno al je fakat.
Cija su to djeca, gdje su im roditelji, sta rade na moru, kuda bi oni, ko ih je zvo? Lud svijet skroz...
žalosno, da. a koliko djece umre od gladi u africi, jemenu i sl. davno je darwin rekao da samo najjači i najsposobniji opstaju. nema se tu šta više dodati. priroda je neumoljiva. sve drugo je obmana i vjerovanje da smo mi superiorna bogomdana vrsta.
Treba raditi na sprečavanju krijumčarenja sa ome strane Sredozemlja, a ne truditi se da uspješno dođu na ovu. To samo motivira nove prelaske.
Nažalost ljudska nesreća, je ponekad nečija radost.