Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/konoplja
samo jednim potezom se moze iskorijeniti glad na planeti..a to je da se legalizuje marihuana,industrijska konoplja...osim rekreacije ima i obilje prednosti...moze se praviti hrana,odjeca,obuca,gradjevinski materijal...covjek da uzgaja moze sebi praviti sve..a nikad nece biti gladan.,moze se uzgajati svugdje na planeti...to je savrsena biljka..
Dino, nemoj mene računat!
Sve vise ekstremno bogatih, sve vise siromasnih, sve manje srednje klase. Najvaznije je da se proizvodi toalet papir sa pravim zlatom, sta ce guza inace reci. Dok jedni umiru od gladi, drugi se kupaju u svojoj bezpotrebnoj gluposti.
A mi (to jeste oni) i dalje gradimo 300 metara visoke zgrade i razbacujemo se lovom... Nema vise ljudskosti.
Čitava BiH osim guzonja...
a Bakir prije 5 dana izjavljuje na TV kako se u BiH dobro zivi i da je ovo sto pricaju mediji sve laz protiv vlasti koju oni vode! Ridjobradi nema granice u svom laganju...
Pa on je kao i Dodik izgubio dodir sa realnoscu. Misli ako je njemu dobro da je svima. Sit gladnog ne razumije, uvijek je tako bilo.