Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo bi Basara i Njegove Siite angazirati protiv radikalnog islama u Gazi, do sada bi bar 50.000 sunitskih islamskih terorista postali Sehidi ! Zivio Basar , Sunit Terminator !
,,DRAGI TURCI,, SPREMITE SE ,SPREMITE ZA SLOBODAN, NEZAVISAN I CJELOVIT K U R D I S T A N , MOLLA MOSTAPHA BARZANI . . VOZDRA HERZOG IZ KRIVOGLAVACA
I dalje klix siri lazi :)
cool! i pored svih svojih problema ljudi su smogli snage da iskazu solidarnost sa bracom u palestini. respect. i sirija ce uskoro ugledati slobodu od sekt.askog rez.ima aBd!
koja propagnda,pa pretekli ste anadoliju i al jeziru sa lazima,siriju terorisu isti oni sto i gazu