Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mozes komentar ni napisati za ovo. Boze dragi, drage bebice
I NEKO PRICA O RATU! MA U KUCI MU BIO!
Zar niste mogli zaokružiti na "više od 301 000 ljudi"? Šta vam ta hiljada znači?
*300 000
nije im valjao gadafi,sadam,asad,mubarak itd koji iako su bili diktatori,kakav takav mir je bio i islamistima su punili zatvore i groblja,koji kod njih nisu smeli da pisnu.sad imamo anarhiju od jemena do sirije.od 2003 i iraka,poginulo je vise od 1000000 ljudi.ratu se ne vdi kraj.prokleti anglosaksonci i eu,sta napravise od relativno sigurnog bliskog istoka.
@Chiwwi ja napisah relativno siguran.bilo je ponekad terorističkih napada,čarki izmedju sunita i sita,al od persijsko-iračkog sukoba,opsteg i masovnog rata nije bilo.
@Chiwwi pa ako mislis da je tako,ok.šiti i suniti ratuju jos od muhameda.od kraj rata irana i iraka,a ima već 35god od tad,do 2003 većih sukoba nije bilo.
građanski rat i to sa avionima i dronovima svjetskih sila.