Organizacije za ljudska prava
0
U Siriji je do sada nestalo 28.000 osoba
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@samo rusi Zna se dobro šta je i ko je USA i Izrael, a zna se isto tako šta je Rusija i Kina. Isto tako se zna ko su izdajnici i zabijači noža u leđa Ummetu kroz minule vjekove. Koljački režim bašara asada koji je šiijski adut u Siriji se ne bori ni protiv jedne od ove gore četiri nabrojane sile nego se bori protiv Ummeta, protiv muslimana, protiv onih sa kojima bi trebao vjerovati i sarađivati. Ne pokazuj svoju pismenost jer tako otkrivaš da si nepismen!!!
DA NAM ŽIVI SLOBODAN,NEZAVISAN I JEDINSTVEN K U R D I S T A N. . MUSTAFA BARZANI . . . VOZDRA HERZOG
SLOBODAN,NEZAVISAN I JEDINSTVEN K U R D I S T A N . . MUSTAFA BARZANI . . VOZDRA herzog
Od toga Assadocve snage pog-ubile 20000 civila...ukljucujuci i djecu od nekoliko mjeseci do nekoliko godina. Nije bilo razlike izmedju novorodjenceta i odraslog muskarca. Metoda isprobana od strane njegovog oca davne 1982. Raza-pet ce ga sirijci kada ga se docepaju...a da ce All-ah, taj dan je blizu. Zavrsit ce sramno, bas kao i drugi vladari koji su vladali nepravedno.
nema prekida vatre dok je assadova Siitska teroristicka bagra na vlasti ! Suniti, samo naprijed, tjerajte Siitska govvna za Iran !
skora_pobjed... Cija pobjeda i.d.i.o.t.e mozda americka ili izraelska hebali ti siti i suniti m.a.t.e.r nepismenu ... Svaki ssit je bolji od amerikanca koji je tu da pljacka k.r.e.t.e.n.u...
to njih režim skriva kako bi ih sapasio od \"terorista\" ... Šiijska dogma ..., samo unazađuju Ummet.
Sta je uzrok sukoba ? Nisam u toku