Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je politicka igra Kine. Najveca svjetska luka na svijetu je u Sangaju i skoro citav svijet hrani. Kina jos uvijek igra na igru korona virusa da Evropu i SAD ugrozi ekonomski. poveca % inflacije.
Pametno, a i prljavo igraju kinezi protiv svojih "neprijatelja". Neka ovo bude wake-up call za Zapad i njihovo oslanjanje na Kinu.
Oni igraju igru da od 1,5 mlrd kineza, njih 700 mil izvrsi samoubojstvo. Tretiraju ih ko one jadne kokosi sto zive u prostoru od 30 cm2.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hebo majku od janura sam 4 puta bio bolestan. Prije je to bio prosjek za 4 godine.
Bill Gates najavljuje "Marburg" za jesen
Ovo nije borba protiv korone nego protiv ljudi
Kakav divan zivot spremaju.
Zabranite slijepe miseve i pacove u ishrani, pa ce corona biti zaustavljena
Dobra im je taktika. Samo što traje duže od dvije godine. Ali samo trebaju biti uporni. Još godinu možda njima nije puno.
Jbt pa ovo ni Ghadaffi nije radio svojim zemljacima u svoje vrijeme! Poceli kinezi da mastaju o muzici, larinoj guzici i hip hopu, pa da ih u startu uokvire i oblikuju, samo rad, red i tlacenje.
Kinezi, popustite nas malo, dosta je bilo!
Bill Gates svrsava na ovo
Nasa bi trebala biti da im nedamo da nos ovdje prismrde narednih 50g. I rijesili se problema
Kad na malom prostoru živi puno ljudi, jegena je to situacija.
zar ovo nije neka proslost??? sada smo okrenuti drugim problemima.......tipa nafta, gas, ulje.....brasno..itd
sta li ima novo u maroku da li im vaha drzi lekciju
idiotizam na zavidnom nivou