Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mi se u kratko vrijeme ovaj Obama zgadio. Na pocetku mandata samo ga je kritikovao Mladen Maric \"Paralele\".
suspendovat ce ih FIFA!!
To ti neki Bog za kompjutere i elektrotehniku???
Predlažem Sarajevo-x da malo promjene ovaj skrip koji sakriva vjesti. Dobro je došla promjena da se ne čitaju gluposti raznih frustriranih likova, ali bi možda bilo bolje da se algoritam bazira na razlici između pozitivnih i negativnih glasova nego što je samo na broju negativnih. Npr. umjesto da već sa 10 negativnih bude uklonjen, treba se pojaviti čim razlika između pozitivnih i negativnih bude manja od 9. Sad su sakriveni i komentari koji imaju 40 pozitivnih a 10 negativnih glasova. Nije teško, dvije linije koda...
Čuj nisu usvojili budžet od 1. oktobra do danas. Odmah i poslati Incka da uvede protektorat, i obavezno da promjene ustav. Pošto su kongresmeni iz Texasa glasali protiv, ukinuti Texas posebno što su maltretirali crnce prije dva vijeka. Hitno nek SDP pruzme State Department.
Neka im ovi iz EU sjednu za vrat da više usvoje taj budžet. Treba im EU poslati viskokog predstavnika, pa ne može ovo više ovako!
@:::::: - kao da je Obama kriv za ovo, a ne oni koji bi ukinuli socijalni program kojeg je htjela sprovesti vlada demokrata - ovako su ga ipak uspjeli barem dobrano ugroziti, pa da bi najsiromasniji slojevi americkog naroda ipak osjetili podrsku vlade, stisnut ce se kasa na drugoj strani: rezultat ce biti kresanje pomoci nerazvijenom svijetu, sto tkodjer finansira americka vlada tome se mi, koji jos uvijek zavisio od pomoci iz inostanstva, nikako ne bismo smjeli podsmijevati ni radovati!
8.Juli 2011 END of USA
Lako je Obami kad on nema dodika i covica.
\"OBNARODOVAN\" ???? Sta ovo znaci ?
Kriza?zato se i prave orbitalne stanice da u slucaju smaka razligu u vasionu, nesto kao moderna Noeva barka! Uskoro ce smak svijeta(21.12.2012.), pa se valja pripremit za bjezaniju u vasionu....