Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da je Izrael jedina zemlja u svijetu u kojoj zivi homogena populacija govana
iIzrael je palestina.
Docice i taj dan kad ce vam se ovo ubijanje djece obiti od glavu,smradovi jedni.
INTIFADA ! SLOBODA PALESTINI !
Ko se napati na ovom svijetu, neće na onom... Blago Palestincima, svaki palestinski sin i kćerka su dženetske ptice koje će Allah dž.š. obilato nagraditi, a ćifutski narod je proklet narod, kao i njihovi saveznici koji šute i ne reaguju...
"Policija će ući duboko u arapske četvrti. Uništit ćemo domove terorista. Omogućili smo našim vojnim snagama da pokrenu snažne akcije protiv onih koji bacaju kamenje i zapaljive bombe". Hahahaha... Pa imaju li ovi cionisti ikakvu mjeru. Sad su teroristi i oni koji idu kamenom na tenk. E majko mila sta rade ljudima, zaista covjek kad vidi ovakve stvari pocne razmisljati o ispravnosti hicinih poteza.
Naravno da je terorist tko god napada, da imaju protutekovko naoružanje iskoristili bi ga. Molotovljevi kokteli i kamen također mogu ubiti.
Sigurno mogu ubiti covjeka u teknu koji je dosao da se voza po ulicama, sije strah i zabranjuje ljudima da iole normalno zive. Stvarno je kamenje opasnost za Izraelske tenkove, nema sta. Vidim da si pokusao ispasti pametan al si ocito poprilicno glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovi jevreji pretjeruju. A vala i ova djeca znaju da nema zejebancije a oni tkamenja se hvataju.
Tkamenja? Da nisi Horvat, Boga ti?
gazi zidove
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neko nije popio dovoljno jaku kafu jutros...