Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i kada ga osude opet pravda nece biti zadovoljena,,,,,,pravda ne moze vratiti moju djecu niti bilo koja kazna, a on kao i ostali akteri u ratu ce setati jednog dana po svojoj RS slobodni,,,,,,,zalostan sam samo zbog te pomisli da zbog nekoliko budala moja loza prestaje, nemam nasljednika koji ce produziti zivot
@kemo ... vi ste srbi KARINE...Popusite svima kolko hocete i kolko mozete i opet vam ga daju ...XD.. Ma karadzica treba objesiti nasred ferhadije..i neka ga nozem sjeku one majke srebrenice..pa neka vidi sta je patnja..
BiH nabijem te na Ku_ac glupu Mi smo srbi sila od naroda. Imamo nas ICTY Pobijemo i pokoljemo koliko hocemo a braca iz sudnice nas nagradzuju minimalnim kaznama ;)
ja mislim da je ICTY a ne iCity ;)