Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasnite 30 godina za nama, kad je to bilo kod nas popularno :):):)
OGM jeste zbog krize ali koju su oni namjerno napravili, mislim na zapad
pro zajebant ...krizu nije pravio zapad nego ondasnje vlasti na celu sa ck srbije...isto I kad su bile redukcije struje, nestasice kafe I putera I ostale budalastine...kakav zapad...nama uvijek neko kriv...a sva ta namjerna kriza je bila uvod za ono sto su radili 90-tih...razvalili yu I napravili ratove
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Upregneš Dorata i boli te neka stvar za parnim i neparnim tablicama
pariz ko sarajevo se gusi u smogu...
Kod nas ce od prvog maja uvesti sistem,,,samo vozila ciji prvi i zadnji broj na tablicama pomnozen sa brojem dva,,kao rezultat daje paran broj, moci ce da voze... :)
Jedan Pariz može, al jok Sarajevo! Ignorancija na stotu!
Kod nas treba uvesti zimi da svaka kuca sa neparnim brojem ili parnim jednom sedmicno ne lozi...pa da bar taj dan mozemo disati ko ljudi...
U Kaknju se ne može disati...
... i......
Mora biti da su gledali seriju Crno-bijeli svijet i dobili ideju.
"_U Parizu će u ponedjeljak, 23. marta, biti dozvoljena vožnja samo vozačima čije registarske tablice imaju neparan broj, kao mjera borbe protiv štetnih gasova." Kakva je ovo mjera koja će trajati samo jedan dan?
Ma markerom ih malo zašaraš. Fin svijet, ko će to provjeravat.
Imam suhoparnog francuza, mogu li s njim na ulicu?