Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li će ova vlada snositi odgovornost za smrt civila? Za manje su vlade padale, doduše vlade onih koji ne odgovaraju zapadau.
Za sve ove dogadjaje snosit ce samo Vladimir Putin,on je pokretac svega,ubacio ruske teroriste i nahuskao ruse koji zivu u tim krajevima,sve rad nekog cilja.
@Haker,i ti si onda islamski terorisrta u BIH ,ovde se radi o ruskim stanovnicima Odese koji su tu zivjeli stotinama godina jer Ukrajina nikada do 1991.nije postojala.Nisu rusi rusili ruske kipove niti zabranjivali rusli jezik vec neonacisti iz Kijeva koji su za vrijeme drugog svjetskog rata bili pripadnici SS jedinica te na prostoru Jugoslavije pocinili strasne zlocine .Znam da je to tesko shvatiti nekome ciji su ocevi i djedovi docekali Hitlera sa cvijecem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako budu postupili kao Hrvatska sa svojom olujom onda mozda i bude nesto od Ukrajine, a ako postupe kao mi i nas Alija sto potpisa Dejtonski Nesporazum nece nikad vise biti normalne ukrajinske drzave.
kako se postupiti kao u hrvatskoj?....prvo manje ih je a drugo ne ratuje nato za njih i trece iza srba u hrvatskoj nije niko stajao pa cak ni srbija niti republika srpska......bilo dogovoreno da ti srbi nasele vojvodinu i tako joj poprave "krvnu sliku"....zato danas imas 75% srba u vojvodini i to jako radikalnih
Nisu oni ujedinjeni to je problem u Ukrajini!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zanimljivo je da "demokrate" iz kijeva salju neonaciste i placaju ih da se bore protiv civila a vojsku drze van grada i nesmiju da udju u grad.....dali je to zlocin?.....pa naravno da nije......sluzbeno vojska nije ubila nikog....na sudu ce biti da se se civili pobili izmedju sebe......problem ce nastati onog trena kad i u evropi neonacisti vide da mogu da se tako ponasaju...i jos kad budu imali po neku stranku da ih malo "pogura" i nekog sponzora......"ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju"
Deveraš puno o tome... mnogo je jednostavnije shvatiti da su ti ovo talovi između Crnje i Bijelog čovjeka iz hladne zemlje !!!
crnog covjeka boli kita.....nece on da se u to petlja.....ocigledno je da katolicima ne odgovaraju izbori i zato sva ova sranja...u ukrajini je uvjek pobjedjivao proruski predsjednik.....imas 20% katolika,5% muslimana i 20%"evropskih ukrajinaca-pravoslavaca".....ostali su uvjek bili za rusiju...i danas imas sukoba u kijevu samo se o tome ne pise a i proruski ljudi su uplaseni od agresivnih neonacista.....ali na izborima bi glasali za svoje..... pa na zadnjim pregovorima u zenevi su se bili dogovorili da nema sukoba do izbora a kijev odmah sutradan poslao vojsku?...sta mislis zasto?