Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...... kvar na el.instalacijama,što bi rekli genocidni inspektori!
Djede jesi ti svjestan da vama historiju pisu pjesnici, umjetnicke duse? I da vi to prihvatate?
Pun ku*ac Nijemcima doseljenika...
Neka samo pale terorističke hramove.
neka zapale i tvoju kuću jer je ona genocidaška kuća
i njemci polako dolaze do mozga.
Ovi smiju paliti prazne dzamije i folirati se kad' ih je 1000:1. Znaju gdje su turske i arapske cetvrti i njihovi restorani itd. Tamo ne smiju primirisat'.
Al Jazeera Objektiv - "Biti musliman u Evropi": https://www.youtube.com/watch?v=dRqrT1F8Auk
Šta očekivati od zemlje u kojoj desničarske stranke i organizacije bilježe sve veći procenat popularnosti, baš kao i u ostatku Evrope, izuzev Grčke i Španije. Živo me zanima kako će ovdašnji, "balkanski Germani", koji ljube papuču Merkelovoj i sline za svime što ima veze za Njemačkom, opravdati i protumačiti ovu i slične poruke? Nije to samo poruka muslimanskom doseljeničkom stanovništvu, koje, usput rečeno, ima veliki udio i uspou njemačke ekonomije, već svima onima koji još uvijek vjeruju u temelje na kojima je prvobitno građena ideja Evropske unije, a to su prije svih jednakost i ravnopravnost. Volio bih da se ovo može okarakterisati kao čin pojedinaca ili grupe, ali porast stope netrpeljivosti spram doseljenika nikako nije slučajan.
Sve je korektno,ali nije "spram doseljenika",nego spram muslimana.
@Ash Namecu svoja pravila?Daj ne jedi govna gdje to u Njemackoj ljudi ne postuju zakone?Nego valja govnarima poput tebe nekog optuziti "namecu pravila".
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Prosječna starost Njemaca => 48 god
A kod tebe puno bolje, 40,8 godina... Ova država će nestat za 50 godina ... a ti o Njemačkon razmišljaš ,..?!?
https://www.youtube.com/watch?v=t1pqi8vjTLY
ko je pustio ludjake u komentare?
Biće opet belaja..
Sve izbeglice naseliti u BiH ali samo muslimane da unistimo RS zauvjek.
ja sam iz sarajeva
ja sam iz sarajeva
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ne valja tooo