Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi nekome nešto donirali? .. e sad mogu da umrem
ja ne mogu da vjerujem, 3 puta sam citala naslov
hvala mmf
Ovo je van pameti naslov ili sam ja lud.Pa kod nas u Zenici jedna skola nije jos pocela sa radom jer je u rusevnom stanju.NEKONTAM😕
gradimo škole čak hahahaha, dobri smo :D
ambasadore...uze li svojih 60% od donacije...a sve po zakonu...
ma kod nas je za vecinu naroda ko hljeb dobar standard, pogotovo kad se usporedi veliki broj zemalja sa BIH. Sa 100000 u nepal to je veliko bogatstvo jeftinije sve.
Srećom, Nepalci nisu pokrali donacije.
Lijep je to gest, ali zar pored toliko oronulih seoskih škola u Bosni vi nađete da gradite školu u Nepalu? Ja mislim da barem polovina naših političara ni ne zna gdje je Nepal. Da pitamo npr. Esada Radeljaša gdje je Nepal? Dobili bi odgovor zlata vrijedan :)
@velikamrkvaEso bi pito jede li se to😄
Majke ti drage ima gorih i od nas. Cisto da ne povjerujes.
kad smo tako duše od ljudi mogli smo ih doseliti kod nas
Napravljena skola sa 14 prostorija i pratecim objektima za 100 000 km. Kod nas bi lopovi bili bar 2 miliona dobri... jer kod nas se sve pravi 3 puta skuplje jer su privatni talovi i dzepovi u svemu.