Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje je nafta, tu su i anglocionisticki lihvari, stara prica ... ipak, neka dodju, tek tada ce osjetiti Dzihad i snagu islama ! Allah je najveci !
ahahahaha , što im to ti ne priuštiš ??? pa da mrski anglocionistički lihvari kako ih nazivaš osjete tu silnu snagu dzihada nego tu laprdaš iza 15 inčnog monitora cccccc
Ne vjerujem da srbi iz srbije a i hrvati iz hrvatske posjecuju ovaj portal klix.ba. Sto znaci da su islamofobni komentari uglavnom od bosanskih pravoslavaca i katolika, skriveni iza nickova poput: mustafa garagic, lik444, itd.. svi zadojeni mrznjom prema islamu i muslimanu, bio pripadnik tkz IDIL ili ne. Tako je bilo i u ranim devedesetim, cetnici i ustase nisu pitali ides li u dzamiju ili ne, klali su redom. Ovim hocu da skrenem paznju bosnjama. Koga imate u komsiluku, sto vam misli, treba li biti oprezan??
Izi-ba posjecujes li ti hrvatske ili srpske portable?
Kažem ja , s prvim danima proljeća i IDIL-u je odzvonilo ...! ! !
budite jako precizni i temeljiti