Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onako realno, ja l civili ja l alk.aido.vci, sve je to pogodak, takoreci odlican pogodak jer dovoljno je obratiti paznju na ovog TALI.BA i znati da je sevap govn.a zatrijet :)
Treba se zapitati i šta Al Kaida radi u Jemenu i protiv koga oni vode svoj \"džihad\" u toj zemlji u kojoj žive skoro sve muslimani. Gdje god djeluje ta teroristička organizacija bit će bespilotnih letjelica i raketa. Njihov boravak u Jemenu, Afganistanu, Somaliji... samo donosi štetu muslimanima, patnje i razaranja. Civili ginu od njihovih samoubilačkih napada, napada bespilotnih letjelica, ali to nikoga puno ne zabrinjava.
Koliko su samo konvoja i kuća bombardovali,i svaki put znaju da su u tim vozilima bili pripadnice Al Qaide ili imaju pouzdane informacije da se u tim objektima sastaju ili borave članovi tog pokreta.Na ovaj način su po.bili desetke,a možda i stotine hiljada nedužnih civila.Žalosno je da ima idiota koji vjeruju njihovim izvještajima.
He,bal,a vas Al Quaida ko je sa njima nije musliman vec fanatik i ekstremist, odnosno manipulirani degen.
A sta je posteno dizati se bombom u gomili civila da bi ubili 2,3 vojnika
@TALIB a jel Prorok sta rekao o bespilotnim ?! ili vam je to precutio i ostavio kao iznenadjenje ?
Evo šta se zaista događa u Jemenu. http://www.putvjernika.com/S-druge-strane/un-upozorava-al-kaida-alarmirajuce-napreduje-u-jemenu.html All\'ahov Pos\'lanik, salall\'ahu alejhi ve sellem, je rekao: „Pojaviće se iz Aden Abjena dvanaest hiljada koji će pomoći All\'aha i Njegovog Poslanika. Oni su najbolji od svih između mene i njih!“ Nemojte zaboraviti da su ovo riječi izrečene prije 1450 godina. :)
Da Bog da im se sve pokvarile. Zar je to posten rat sa muslimanima?
@@ampak mislis, da bogda polijetale i slijetale iz mog komsiluka ? more, komotno i hairli im bilo u potrazi da za dusmanima !
Da Bog da ti iznad glave letjele kad ih volis
ma sto volim te bespilotne tehnologije !!!! one su mi zakon ! a vama?
Zapita li se ko sta americki avioni rade u Jemenu,Iraku,Libiji itd.? jesu li ti Al Qaidci u Americi ili gde? Nestat ce jednom i nafte,onda Bosno cuvaj se!