Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok u Jerusalemu ne zasvira "Deutchland, Deutschlad uber alles..." nece biti mira na bliskom istoku!
Nije hićo bio tako loš. Malo neselktivan a ipak.......
Bitno je da muslimani ratuju izmedju sebe u libiji i siriji umjesto da jebu mater izraelu
to se zove STRAH ....
GARAGA, KRSTAS I FRANZK SU VECE HAMAN FASISTE OD OVIH ZIDOVA.......
ŽEŠĆE SE PROSIPAJU
"On je Izrael usporedio sa bijesnim psom."- totalno nedovršena rečenica, kako ga je usporedio?
cionisti nastavljaju sa ubijanjem palestinskog naroda a hamas nastavlja da izaziva jer mu taj narod nista ne znaci
Izraelci su kao srbi jaki samo kad treba ubijati neduzne civile,a sto se tice borbe obicne su kukavice jer sa najsavremenijom vojnom opremom nemogu nista slabo nauruzanim Palestincima.To je dokaz koliko Hamasovi borci imaju srca i hrabrosti koja dolazi vjerom u dragog Allaha dz.s.
evo sta kaze Norman Finkelstein https://www.youtube.com/watch?v=yC2s6eMU3IA
franzk Neka te stigne od Boga ono sto ti je u srcu, nebitno ko si i sta si...
Ja ne kontam kad izraelci kazu : " imamo pravo da se branimo." , a da se brane od koga ? 0.0
jevrejski cionizam = nacizam
Preciznije rećeno : cionizam + cinizam Svijeta = NACIZAM
žalosno,pobiti će ih izraelci neće vise postojati palestinci i problem manje to hoće svijet
Izrael podrsku svijeta kupuje novcem, to samo idiotima nije jasno. Ali, na stranu i novac..ovdje na ovim prostorima zaista moras biti dobar komad idiota, pa da podrzavas ono sto Izraelci rade. Ili, moras biti isti kao oni da bi podrzavao ubijanje civila i to na posebno okrutan nacin kako to radi izraelska vojska. Ovi sto aplaudiraju svemu tome, nemaju pojma da bi u ocima Izraelaca bili isti kao ovi sto ne podrzavaju, dzaba vam dodvoravanje, niti bi vas kada prihvatili, niti vam dopustili da im se priblizite. Jedino sto bi vam dopustili je to da budete njihovo roblje, niza rasa, otpad i smece koje treba biti sretno jer vam Jevreji dopustaju da jedete mrvice koje vam bacaju. Mozete im se diviti koliko hocete, ako ste sposobni shvatiti da i vas i one koji ih osudjuju gledaju jednako, mozda ipak shvatite o cemu se ovdje zapravo radi. a radi se o tome da Izrael svim silama zeli osigurati da Jevreji budu nadmocna snaga i sila na svijetu, kojoj ce sve biti pod nogama, pa i vi koji odobravate
Franzk ti si obicna karina,kakav cionista,trebas ljubit guzicu cionistima jos najmanje 100 godina da te ne bi smatrali nizom rasom..toliko o tvom poznavanju trenutnog dtanja
@srpćad želje ... snovi ...želje .... snovi .... STRAH ... hihihihihih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cionísti su fuj. Otpad civilizacije-i samo se sakrivaju iza izraela i amera. Nemaju ni vjere ni obraza. I ima ih i kod nas muslimana. Zato im i prolazi ovo što rade. Ubi me moja nemoć.
franzk...vjerujem da si u dubini sebe cak i ponosan na kolicinu zla koju isijavas i izbacujes, da si ponosan jer se veselis smrti tudje djece. to zaista ne moze svako, zato moras biti odabran od boga kao ljudsko smece i sljam.
''...nakon što je izraelski premijer Benjamin Netanyahu upozorio na mogući dugotrajni sukob.'' Pa, ovi ne namjeravaju prestati s ubijanjem nevinih ljudi. Sve im cionističko je*em!!! Zar niko ne može zaustaviti ove monstrume?!
moze hamas,samo prestane sa ispaljivanjem raketa i eto kraja................
Kakav god bio, Hamas je jedina zaštita Palestinaca, a taj isti Hamas ne bi ni postojao da nije bilo izraelske okupacije. Uostalom, kad ti neko uđe u dom i počne ga zvjerski bez ikakvog prava prisvajati, sasvim je normalna stvar da nećeš nijemo posmatrati i čekati tuđu pomoć, nego ćeš reagovati, ne? franzk... Ja moram priznati da je meni veoma drago što vi četalji u velikom broju boravite na ovom portalu i pokazujete svoje pravo lice. Samo nastavite.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ima i dobih vijesti, jutros je ubijeno i 15 cifutskih vojnika, za razlika od zidova koji ubijaju skoro samo civile.
pa kad rakete ispaljuju zenama ispod dimija ili kako se god zove onaj prekrivac zena u gazi..........
za tvoju informaciju, upali su u neprijateljsku teritoriju i s ledja ih porokali :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ubij zidova !!!!!!!!!