Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanci i Rusi dogovorili prekid vatre u Siriji....hahaha
sve dok je ovaca nece falit vune
Ja vala baš.
Vojska Basara Al Asada stigla do Alepa najveceg uporista pobunjenika, i odma postignuto primirje, opet isti scenario kao kad je ARBiH stigla do Banja Luke.
@MomentaryLapse sta je alternativa Asadu, Al-nusra (ogranak Al-kaide) ili IDIL??? Diktatura nije savršena ali je jedini način mirne vladavine u tim zemljama, diktatura je i u Saudijskoj Arabiji, i u Emiratima, i u Bahreinu, i u Maroku, bila je i Libiji. Sta im nosi demokratija vidimo u Libiji, Iraku, Afganistanu, Egiptu....
Jestel vidli ko je počeo ovaj rat, pobio stotine hiljada i raselijo milione insana? Rusija i Amerika. Isto ko unas u Bosni.
Biće to prekid vatre sa sporadičnim artiljerijskim i pješadijskim djelovanjem da bi se obezbjedile što bolje pozicije za nastavak pregovora.
Historijski trenutak!
Minhenski mirovni sporazum.
hm,a isil i al nusra drže pola sirije
Nakon pola miliona mrtvih..
ko je poceo rat taj ga i zavrsava .. malo testiranja novih oruzja na drugoj zemlj.. tako su i kod nas..
slazem se..nije samo oruzje u pitanju..medikamenti..itd..a tek resursi i stratesko pitanje:)ima toga..
Sad ce Amerikanci dogovoriti primirje izmedju Al-Nusra, ID i Al-Kaide...
Fino, sad potrpajte "izbjeglice" u vozove i brodove i nazad kući.
Čak i izgleda kao Bosna na karti, odraz u ogledalu, i dejstva slična, nametnu ti rat a onda velikodušni mir.
@Sumnjivo lice Imamo i mi svega, pa čak i taj ISIL
Napreduju prema Alepu pa prekid vatre....isto ko mi kad smo napredovali prema Banjaluci pa prekid vatre...dalje znamo sta ce biti sa Sirijom...
Samo u našem slučaju mi smo napredovali protiv onih koji su bili krivci za većinu žrtava, a u slučaju Srije napreduju oni koji su krvci za većinu žrtava.
@Muslimtv a koji su to krivci za vecinu zrtava
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
amin da potraje. A ISIL sto prije istrjebiti sa lica zemlje