Leševi pronađeni u spaljenom vozilu
0
U Meksiku pronađeno sedam obezglavljenih tijela
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BA - a zapadnjaci nisu primitivni? zapad je inace olicenje svega najboljeg u takvim glavama. koji naivni stvorovi.
sreca nam je pa smo u evropi inace bi u nas bilo 100x gore
ma kakv NATO,najveci zagovarac demokratije SAD je svoju dravu utemeljio na genocidu na jadnim Americkim Idijnancima,do juce crnci nisu smjeli u javni gradski prevoz da udju a kamoli nesto vise,i danas situacija nije nista bolja. I zamisli da ti takvi kroje pravdu i zagovaraju demokratiju i toboze bore se za ljudska prava diljem svijeta.
Hriscanski terorizam i terora, KAD CE \"NATO\" intervencija za demokraciju i pravdu u Meksiko ?
Nema potrebe odmah za uvrede nacionalnog karaktera BEZ POVODA ,na ovom clanku.Slazem se da su gori od bilo kojeg naroda sa istoka,sejtan zaveo,samo vide lovi i drogu,zato placaju cijenu. Svako ko cini nepravdu nevinom covjeku vratice mu se istom mjerom a mozda i gore.
Mora da su ovo munstrumsko djelo ucinili genocdasi srbi, SAMO oni dobro znaju seci glave ! gdje god ima i jedan srbin, tu je barbarija !
ovi su prevarili srbe :D mislim da bi se srbi mogli druziti sa meksikancima u bruki i bezstidnom barbarizmu :D
boze sacuvaj,ovi se samo pucaju,shvatite ovo \"pucaju\" kako hocete ,necete pogresno shvatiti.
Ovi su daleko primitivniji od bilo kog naroda s istoka.