Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne daj Boze nikome
tuga...ne daj Boze nikom :(
@cajnik upravu si ali ne mozes ti to njima dokazati. zasto trazite pomoc od boga kad je ovo njegova kreacija?
Mislim da ce biti problem sa njihovim srcem, jer nece moci podmiriti dva \'\'organizma\'\' ,a takodje mogu nastati i kompikacije sa slabom oksigenacijom mozga krvlju. Zanimljiv medicinski fenomen ali ne i iznenadjujuci, ali dakako jako zalosno, a tko zna mozda i ne! Zna On sve !
ovakav slucaj postoji u americi,djevojke danas imaju 20 godina,bave se sportom,polozile vozacki i imaju koliko toliko normalan zivot,jedino sto su doktori podvukli kao teskocu ostaje njihova buducnost kao supruga i majki jer dijele isto tijelo ,nista nije nemoguce ,snaga volje pobjedjuje sve teskoce!!!!!
sto stavljate ove slike? dovoljno mi je nasih belaja .... :/
stari im odigro azijski hendikep
@jkjkj - ne kaze se ni tako nego BLIZNAD!:D
Ispravka svih navoda , nedaj Boze takvoGA iskusenja!
Umjesto da si sutila i rekla kako ti je drago sto si podarila zivot tom bicu ma kakvo god ono bilo, ti si ponosna sto si htjela abortus, zasto nisi umrla na porodjaju
Vi ste krajnje poremeceni kad dozvoljavate komentarisati ovaj clanak.Svakim danom dokazujute da ste odron od portala.
@Bozesacuvaj : nema nas nigdje ako budemo njega cekali da nas spasi!
Made in China !
kako zalosno :( da nas Bog spasi.
zalosno
cuj ne daj boze nikome a on vec dao
Ovo se nemože komentirati !