Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opavdano. To treba i kod uvesti.
Taman kako i treba
Ovako to rade normalne drzave. Onima koji zasluze leti glava i nema godinama hranjenja i izlaska nakon 2/3 odsluzene kazne. Ademu se treba.suditi u Kini.
Kinezi se ne vode cinjenicom,sta kaze EU,sta USA sta ovaj,sta onaj.Kakva kazna moze biti za ove zlocine,nego smrtna...Ali u BiH 12 god zatvora,i poslije 9god slobodan.Drzava za pozeljeti za ubice,zlocince kriminalce..
Kod nas bi samo nešto poput golog otoka pomoglo, ili električna stolica, ali polagano umiranje.
Zato će Šuman Adem na slobodu za 5-10 godina.
par dana prije je isto tako presreo momka i zvao ga da stanu na pumpu da se obracunaju. lik je samo trazio belaja i na kraju ubio nevinog momka
Adem zna da sudstvo u ovoj državi ne postoji zato će izaći za 4 godine kao "opaki ubica" u komšiluku gdje niko neće smjeti prozora otvoriti.
Talo se to radi
Tako*
👍👍