Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli kakvo je zlato koje se pravi u Kini....
Vjerovatno isto kao u Indiji.
Kina će u budučnosti postati još veća i jača sila !!! I u vojnom ali i u ekonomskom smislu !!! A vi fašiste sa zapada, sa svojom demokratijom (ratom i agresijom) možete samo od***, jer je u lijepu Kinu nećete moći dovesti !!! Živjela Kina i braća Kinezi !!!
a sta kazes, ti nisi dijasporac?
ma sve ti je to isto
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NAS I KINEZA MILIJARDA I TRISTO MILIONA!!!
I ono u Tarčinu je bilo iz kine
Sad je i zlato MADE IN CHINA... Pa dokle više...
eeeeeeeeeeeeeeee neznaju oni za našu halvu-da znaju nebi oni kopali
Ovi kinezi polako ali sigurno u narednih 20 godina ce preuzeti primat u ekonomiji, jos samo da unaprijede vojno naoruzanje , srusit ce citavu europu i ameriku. Ostat ce 3 vele sile, Turska, Njemacka i Kina ovo ostalo je sve prnulo u sisu.
nije otkriven rudnik, otkriveno je nalaziste koje ce, nakon analiza o isplativosti, sigurnosti i ko zna cemu jos, pretvoriti u rudnik. usta vas *** diletantska
para na paru a us na fukaru :)))))) :((((((((((((
ne isplati se to kopat. cijena zlata i srebra je trenutno u slobodnom padu. skoro 1,5% dnevno
Pricas gluposti, cijena zlata raste iz dana u dan. -.-
Ma to neki zlatar misli narod se pohrliti i prodati ono malo zlata što ima. Ako hoćete ulagati u plemenite metale za vrijeme inflacije uložite u srebro, jer se srebro koristi u svakodnevnom životu puno više nego zlato, tako da mu cijena konstantno raste, dok zlato nije toliko u prometu i obično se premješta iz jednog trezora u drugi.
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww