Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
disco 07.08.2008. u 18:14 Gruzija u južnoosetijski separatisti u četvrtak su javili o teškim borbama u kojima je učestvovala i artiljerija u otcijepljenoj regiji i međusobno su se optuživale za borbe. Kakva je ovo recenica? prosto prosirena,ujedno visoko umna...
Gruzija u južnoosetijski separatisti u četvrtak su javili o teškim borbama u kojima je učestvovala i artiljerija u otcijepljenoj regiji i međusobno su se optuživale za borbe. Kakva je ovo recenica?
Sta je ovo i selo hoce svoju samostalnost oni bi da se odcjepe od drzave ko Republika Sumska od Bosne. LOL
hhahaha joj gdje me nadje! Imao sam priliku i cast da licno upoznam budalu koja je to izjavila :) cak sam i provodio neko vrijeme sa njim u drustvu i slavio zajedno sa njim rodjenje njegovog prvog sincine.. ccc odakle to izvuce, naftalin teski :)
ovi ko hoće da se otcijepe a oni im ko nedaju
Cekaj, ko se ovde sad roka? Imaju li i oni ratne profitere?
:S nisam znao da Srba ima i u tzv J.Osetiji tj Gruziji. Mislio sam da ih ima u samo Bosni i susjednoj Guziji