Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha, ha,..Sigurno turci nisu znali...Ha, ha
Sve je relativno i tu je problem, inače problema nema ! Naime kod Arapa a naročito u KAlifatu je maloljetnost do 13 godina. Prema tome ako neko na ovoj slici ima 14 godina širite lažne vijesti i prepadate narod o kampovima za maloljetne ISILOVCE !
Kako će sad reagovati ministar sigurnosti Mektić koji je tvrdio da ISIL nema namjeru se ubacivat sa izbjeglicama jer bi ih MOGLI POTKAZAT ! I Da im je to veoma veoma rizično. A Slobodna Bosna onda razražuje temeu detaljno. Ispade Dodikov zahtjev za refrendum opravdan a to BI ONDA MOGLO U BIH PRIVUĆI NEKE NAORUŽANE MALOLJETNIKE !! :((
Alijine posljednje riječi: Stiže me smrt isto ko nekad turske sultane ! Erdogane ostavljam ti Bosnu u amanet !!
Stvarno pravite neumjesne aluzije. Te u Turskoj ima kamp za ISIL maloljetnike, te Bakir stalno u Turskoj, Bakir Erdogan dva oka u glavi, Erdogan želi islamsku državu Tursku itd itd. U Bosni niko ne želi islamsku državu, nego samo šerijatsku, kampova nema, oni OSENIK I BUROJ zatovrenog tipa su za samo bogate ARape da mogu guzit naše do mile volje. a MEvludin se ko mali igrao sa zastavom IDILa i nikakve veze sa obukom maloljetnika nema.
Al' sherete više, hebo vas i IDIL u PM!
A taman sam mislila na proljece opet u Istanbul...
I na mjesecu ima jedna ogromna baza za obuku IDIL-a.. Čeka se samo da neko ode gore pa da to potvrdi hehe
Sta bi tek nasli da malo po federaciji procesljaju.
Da ovako procesljaju RS nasli bi veliki broj cetnickih kampova za obuku samoubica ... ups, cetnici nemaju samoubica jer nemaju muda za to, samo su 'eroji kada treba ubijati nenaoruzane sa ledja kao sto su zene, djeca i starci.
@dervo ne pretjeruj, molim te. Pa skoro tri dana su se borili protiv NATO pakta. A i u II svjetskom ratu borili se protiv hitlera skoro dvije sedmice pa mu predali Beograd na upravljanje do 1944. Dok ih rusi nisu "oslobodili"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)