Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda protivnici vehbos islama koji je inače danas američki brend a britanski proizvod.
U Iraku sije amerima poput brace a neko vjeruje da ce ih ti amerikanci napasti u iranu... Ma dajte otvorite oci. SIJE su protivnici islama
ves masina mi se pokvarila taman mi jednu centrifugu posaljite braco muslimani.
Ovim pričama vjeruju Netanjahu, Bush, Obama i oni koji vjeruju u teoriju zavjere humanitarnih intervencija. Za njih slabe vijesti - U Iranu neće biti rata ni pada režima.
otici u drugu drzavu i ovako pricati protiv svoje domovine i ljudi i odavati tajne,i time pokusati narusiti sigurnost.nevjerovatno.sumnjam da bi to sad i srbi mogli uraditi.
Treba ih sravniti sa zemljom, stoka je to.
Da da interesantno i onaj od Sadama Huseina sto je zatrazio Asyl izjavio je da Sadam ima ORUZJE ZA MASOVNO UNISTAVANJE posle se ispostavi ORUZJE ZA MASOVNO UNISTAVANJE VODE. Iran je sledeci posle Libije
nuknem ti mamu
vauuuuu! nuke em before is 2late.